Soorten transportkooien

 

Om uw huisdier te vervoeren, is het met het vliegtuig of gewoon met uw eigen auto, kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden om dit op een veilige manier te doen.

Omdat wij bij Transportkooi.nl u zo goed mogelijk willen informeren over hoe u dit het beste kan doen met uw vervoersmiddel, willen wij u eerst kennis laten maken met de beschikbare transportkooien. Zo kunt u de beste keuze maken voor u en uw huisdier. 

 

Wat is een bench?

Een bench is een makkelijke en veilige manier om uw huisdier te vervoeren. Onder deze categorie kunt u kiezen uit verschillende materialen.

Er zijn verschillende benches, zo is er de autobench en de gewone bench. De autobench is vanzelfsprekend voor het vervoeren van uw huisdier met de auto. De gewone bench kunt u ook op verschillende manieren gebruiken. De gewone bench is niet alleen handig als u uw huisdier moet vervoeren bijvoorbeeld in het vliegtuig of vrachtauto. U kunt de bench ook thuis gebruiken om uw huisdier in te plaatsen, bij bijvoorbeeld bezoek waar uw huisdier niet zo dol op is of juist te dol. Zo zit uw huisdier toch veilig en het bezoek ook, maar toch niet alleen.


Zie ook: Tips & Tricks

 

Vaak gebruiken mensen benches ook voor thuis, als bijvoorbeeld het eigen plekje van hun huisdier. Veel benches zijn er dan ook voor gemaakt om deze te gebruiken om het dier te vervoeren, maar ook om deze thuis een plekje te geven. Daarom zijn er ook verschillende accessoires verkrijgbaar om de bench het dier eigen en comfortabel te maken.