Aluminium bench

De aluminium bench is voor elk huisdier geschikt en is de meest veilige manier.  De aluminium bench kunt u ook op maat laten maken als uw huisdier niet de standaard maat heeft van de aangeboden benches. Deze constructie is stevig en zal uw huisdier bij een ongeluk de meeste bescherming geven. De bench zal niet zomaar beschadigen als uw huisdier op de bench zit te kauwen of te krabben. Daarom wordt de aluminium bench vaak gebruikt om honden te vervoeren en katten met vernielaucht. Om dezelfde reden is de bench ook geschikt om een konijn te vervoeren. Ook zijn er natuurlijk speciale kooien voor vogels!

Wij adviseren om een aluminium transportkooi of autobench te kopen van degelijke kwaliteit en niet de goedkope aluminium met houten                                                                zijwanden.
                                               Een hele goede site om een autobench te kopen is autobench.nl Zij hebben ook een erg goede tool om te kijken of een bench in uw auto past
                                               en mocht uw auto niet in hun tool staan doen ze echt alle moeite om het te achterhalen voor je. De chat functie op de site is erg makkelijk. Nadeel                                                 is wel dat deze alleen tijdens kantoor uren bemand is.