Stoffen bench

De stoffen bench is ook geschikt voor alle huisdieren en is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Vaak wordt de stoffen bench voorzien van een stalen frame met afgeronde hoeken om beschadiging aan bijvoorbeeld uw auto te voorkomen. De stoffen bench is makkelijk op- en inklapbaar en is makkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht. Ook is het voordeel van een stoffen bench dat deze niet rammelt. Wel is het zo dat bij een ongeluk uw huisdier minder veilig zit dan in een plasticen of een metalen bench.

De stoffen bench is vooral makkelijk als u bijvoorbeeld op vakantie bent en u uw huisdier een knus plekje wilt geven die een beetje een huiselijke sfeer geeft. Dit is iets wat de metalen en plasticen bench uw huisdier niet zo snel kunnen bieden.

De stoffen bench wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van kleinere huisdier, zoals een kat, kleine hond, eend, konijn en zelfs cavia's. Pas wel op dat uw huisdier niet vernielzuchtig is aangezien de stoffen bench daardoor wel snel beschadigd kan raken.

Een goede site om een reisbench aan te schaffen is reisbench.nl